Lillo

Lillo

Utazósok, első feladat az egyetemen

2021. május 11. - Pauza Lilla

  A vlogunk után, pár szóval össze is szeretném foglalni a videós anyagunk tartalmát és annak előkészületeit. Emlékszem, csoportmunka volt, ahol a kedves Petrámmal és Péteremmel kerültünk egy brigádba. Fő feladatunk egy olyan tartalomgyártás volt, ahol az utazás témát boncoljuk. Nos, ez félig-meddig sikerült is. Balatontól kezdve egészen a kisvasútig elmentünk és forgattunk. Visszagondolva, teljesen kezdőként sok hiba van benne és sok dolgot másképp csinálnánk, de jó volt visszanézni. Egyszerűen elindítom, 15 mp után már nevetünk is magunkon, és a fiatalságunkon � ..Fontosnak tartom a gyakorlatorientált feladatokat, melyekből tanulhatnak a diákok és fejlődhetnek. A csoportos feladatokat még jobban kedveltem személy szerint, hiszen kiegészíthettük egymást, azon felül elengedhetetlen megtanulni alkalmazkodni másokhoz és szintén tanulni, milyen is csoportban, párokban munkálkodni, dolgozni. Egy feladat, mégis sok skill-re tehetünk szert, ha a szorgalmasok vagyunk.
Mindig akad olyan a csoportokban, aki lusta, nem veszi ki a részét semmiből, továbbá ennek szöges ellentéte, aki átvállal minden melót és túlfűtött a feladatot illetően. Nálunk sem volt másképp, akadt olyan, aki egyáltalán nem vette ki a részét a feladatokat illetően, ki is esett a körünkből. Fontos kiemelnem, hogy a csoportokhoz való kapcsolódás egyéni és saját döntés volt mindenki számára, tehát szabadon választott volt.

 Lényeg a lényeg, sikeresen teljesítettük a kiadott feladatot, amit lejátszottunk mások előtt és elemeztük ki Krisztával, percről percre..:D Hirtelen nem is tetszettünk magunknak, felleltük a sok apró hibát és le is tört az önbizalmunk. A projekt végén, meglepően pozitív véleményeket kaptunk, megnyugodtunk és elkönyveltük, egy kedves emléknek. Ebben a bejegyzésben, buzdítani szeretnék minden kedves fiatal olvasót, hogy ne féljen a feladatoktól és az ötleteik, terveik megvalósításától. Következő blogomban szintén az utazásról lesz szó, kicsit másképp. Tartsatok velem!

 Travel Insurance Archives - Dragon Insurance

 

süti beállítások módosítása